Lees onze tips en blijf hoopvol!
Bekijk online  |   Afmelden
 
'Misschien kent u het lied van Christian Verwoerd: 'Hoor jij de vogels nog fluiten?'. Het gaat erover dat we soms zo vol zorgen zitten, dat we de zegeningen niet meer zien. En dat als we het bij Hem neerleggen, de wereld weer opengaat. Die ervaring bid ik u toe. Zodat u de mooie momenten ziet en merkt, ook in deze bijzondere tijd.' 

Gods zegen!
Jos Leijenhorst, directeur Pro Life
 
 
Zorg rondom het levenseinde: wie weet uw wensen?
Er kan een dag komen dat u niet zelf kunt vertellen welke zorg u wilt. Door een ongeluk, ziekte of geheugenverlies kan het opeens zover zijn. Het is belangrijk dat anderen weten wat u wilt. Wij betalen voor onze klanten 1 keer de kosten van de NPV-Levenswensverklaring. U wordt dan ook lid van NPV-Zorg voor het leven. Dit lidmaatschap vergoeden wij uit onze aanvullende verzekeringen.
Lees er meer over
 
Zorg aan de keukentafel
Zorg aan de keukentafel
Samen met de Reformatorische Omroep presenteert Pro Life ‘Zorg aan de keukentafel’. Een serie online programma’s over zorgonderwerpen. Volg de uitzendingen live via onze Facebookpagina op dinsdagen van 20.00 tot 21.00 uur. U kunt dan ook vragen stellen. Dinsdag 12 mei is het thema: eenzaamheid.
Bekijk uitzending 1: relaties
 
We delen graag 3 tips met u
  1. Verwacht u een ziekenhuisrekening? Bekijk eens ons handige voorbeeld van een ziekenhuisrekening (DBC) en uw eigen risico. 
  2. Kent u Online christelijke zelfhulp al? Er is keuze uit 18 cursussen. U kunt er 1 of meer volgen, gewoon vanuit huis. 
  3. Woensdagochtend 10 uur kunt u luisteren naar het radioprogramma Van Harte-extra. U hoort Pro Life in de uitzending.
 
Deel uw mening met ons!
Wat vindt u van onze Pro Life Mail? Geef uw reactie via de duimpjes onderaan deze e-mail. U kunt in uw reactie ook onderwerpen noemen waarover u een volgende keer meer wilt lezen. Daar proberen we zoveel mogelijk rekening mee te houden.
 
 
  
Vergoeding Zoeken
Vergoeding Zoeken
  
 
 
 
Wat vindt u van de Pro Life Mail’s?
JaNee
 
Inloggen op
Mijn Pro Life
DigiD
 
 
Dit is een automatische servicemailing. U kunt altijd uw e-mailvoorkeuren of e-mailadres veranderen.
Pro Life verzekeringen worden uitgevoerd door
Zilveren Kruis Zorgverzekeringen N.V., Kvk 06088185
Achmea Zorgverzekeringen N.V., KvK 28080300