Lees onze tips en houd goede moed!
Bekijk online  |   Afmelden
 
“We ontvangen ontzettend veel reacties op e-mails. Fijn om uw betrokkenheid te merken. Dat doet ons goed. We delen informatie vaak vanuit ons hart. Zoals we ook deden met het lied 'Houd vol'. Het raakte en bemoedigde heel veel mensen. Enkele klanten gaven aan het niet passend te vinden. Dat is altijd het spanningsveld van onze doelgroep. De een hoort het liefst een psalm, een ander vindt een opwekkingslied prachtig. Dat is in ons team ook zo. We hopen dat we elkaar vooral vinden in de belangrijkste overeenkomst: ons geloof en vertrouwen in God."

Gods zegen!
Jos Leijenhorst, directeur Pro Life
 
2.500 persoonlijke kaartjes
'Veel klanten voelen zich eenzaam. Zo schreef iemand dat onze e-mail het enige contact met 'de buitenwereld' was. Ik kreeg er kippenvel van en dacht aan al die ouderen die zelfs geen e-mail krijgen. Het leek me mooi om veel van hen een persoonlijk kaartje te sturen. Alle collega's schreven enthousiast mee. Er vallen deze week bijna 2.500 kaartjes op de mat!'


Martina Meerkerk, communicatieadviseur
 
Maak mooie herinneringen samen
Deel waardevolle informatie. En maak mooie herinneringen samen. Onze gesprekskaartjes kunnen u daarbij helpen. 
  • Pro Life Generatiekaartjes Met de 52 kaartjes kunnen ouderen en hun kinderen in gesprek gaan over moeilijke en leuke onderwerpen. Zoals over het levenseinde, vergeving en gezondheid. En ook over het snoepgoed van vroeger, jeugdherinneringen en geloof. Natuurlijk kunnen de meeste kaartjes ook mooie gesprekken opleveren tussen ouderen samen. 
Vraag de kaartjes kosteloos aan
 
Een luistertip
Waarom wel een APK voor je auto en niet voor je relatie? Hoe zorg je voor de hechting in je gezin of relatie? Onze relatiecoach en relatietherapeut vertellen er meer over in het radioprogramma Van Harte-extra van de Reformatorische Omroep. De komende weken hoor je ons op woensdagen, tussen 10 en 11 uur. U kunt de uitzendingen ook terugluisteren en verzoeknummers aanvragen.
Radioprogramma Van Harte-extra
 
 
 
  
Vergoeding Zoeken
Vergoeding Zoeken
  
 
 
 
Vindt u deze e-mail nuttig?
JaNee
 
Inloggen op
Mijn Pro Life
DigiD
 
 
Dit is een automatische servicemailing. U kunt altijd uw e-mailvoorkeuren of e-mailadres veranderen.
Pro Life verzekeringen worden uitgevoerd door
Zilveren Kruis Zorgverzekeringen N.V., Kvk 06088185
Achmea Zorgverzekeringen N.V., KvK 28080300