Lees onze bemoediging, tips en handige informatie.
Bekijk online  |   Afmelden
 
'Ons teamoverleg starten we met een gedicht, lied of tekst door 1 van onze collega's. Collega Roy vertelde dat het nieuws over corona en racisme hem soms somber maakt. Hij werd bemoedigd door een tekst in een dagboek. De kern was dat het soms kan stormen in ons leven. We moeten dan niet alleen op de situatie letten, maar op God. Hij verlicht de wereld en ons leven. Soms op een andere manier of een ander moment dan wij verwachten. Het eindigde met de oproep: Open je ogen, leef in verwachting en zie.'

Houd moed!
Jos Leijenhorst, directeur Pro Life
 
Pro Life Vertrouwensarts
Pro Life Vertrouwensarts
De Pro Life Vertrouwensarts is een service voor onze klanten. Alie Hoek-van Kooten: 'Ik help u graag als u twijfelt of een behandeling christelijk verantwoord is. Of als u wilt weten welke keuzes er nog meer zijn. Bijvoorbeeld bij gezinsplanning, orgaandonatie of psychische zorg.'
Meer informatie
 
Slaapt u slecht?
Komt u slecht in slaap? Wordt u vaak moe wakker? Slecht slapen kost energie en kan zorgen voor verschillende klachten. Volg eens de online training over slapen en ontdek hoe u uw slaapgedrag kunt veranderen. Als u bij ons een aanvullende verzekering heeft, kunt u deze training gratis volgen. Ontdek de voordelen van online zelfhulp.
Ontdek online zelfhulp
 
 
De beste service voor ú
Heel blij zijn we met de uitkomst van het klantonderzoek 2020: een 8,3 voor onze service! Het blijkt dat wij u de beste service kunnen geven als u ons belt. Via e-mail is uw vraag of ons antwoord vaak niet in 1 keer duidelijk. En voor de veiligheid van uw persoonsgegevens mogen we niet alles delen. Daarom sluiten we onze e-mail tijdens openingstijden. We testen nieuwe contactmogelijkheden. Daarover hoort u later meer.
 
Lees onze 3 tips
  1. De afschrijfdatum van uw premie kunt u zelf kiezen. Er zijn 5 keuzes. Handig, zo schrijven wij af wanneer het u uitkomt. 
  2. Met wachttijdbemiddeling bent u vaak sneller aan de beurt. Vooral bij een eerste afspraak met een arts of voor een MRI-scan.
  3. In het online programma Zorg aan de Keukentafel hoort u in aflevering 5 hoe u mentaal fit kunt blijven. 
 
Vul een machtiging in voor het delen van informatie
Met een machtiging geeft iemand toestemming om zorgzaken door een ander te laten regelen. Zonder een machtiging mogen wij geen informatie geven. Een aantal voorbeelden waarbij een machtiging nodig is: 
  • U wilt informatie over de zorgkosten van uw kind van 12 jaar of ouder.
  • U wilt informatie over een premiebetaling en uw partner is verzekeringnemer.
  • U wilt de verzekering veranderen voor uw oudere ouders.
Regel een machtiging
 
 
  
Rekening insturen
Rekening insturen
  
 
 
  
Vergoeding vinden
Vergoeding vinden
  
 
 
 
Wat vindt u van deze e-mail?
JaNee
 
Inloggen op
Mijn Pro Life
DigiD
 
 
Dit is een automatische servicemailing. U kunt altijd uw e-mailvoorkeuren of e-mailadres veranderen.
Pro Life verzekeringen worden uitgevoerd door
Zilveren Kruis Zorgverzekeringen N.V., Kvk 06088185
Achmea Zorgverzekeringen N.V., KvK 28080300