Zorg voor elkaar, bid voor elkaar!
Bekijk online  |   Afmelden
 
“Corona laat ons opnieuw zien dat het leven niet maakbaar is. Het coronavirus waarmee we nu te maken hebben, zet de wereld op slot. Dat werpt ons ook terug op de vraag waar wij ons vertrouwen op stellen. En in Wie. Het zet ons voor de vraag wat in het leven nu echt belangrijk is. Juist in deze tijd roepen wij u op om voor elkaar te zorgen. Om voor elkaar te bidden. En om elkaar te helpen, zover dat kan. Houdt u daarbij aan de maatregelen van de overheid.”

Jos Leijenhorst, directeur Pro Life
 
Het coronavirus en uw zorgverzekering
Er is veel nieuws en informatie over het coronavirus. Als zorgverzekeraar wijzen wij u graag op de informatie van experts. Op de website van het RIVM leest u vragen en antwoorden over het coronavirus. Op de website van Rijksoverheid leest u informatie over de gevolgen en maatregelen. Op onze eigen website hebben wij ook een speciale pagina ingericht. Hier vindt u ook antwoord op klantvragen rondom het coronavirus.
Bekijk onze informatie
 
Tips om voor uzelf en elkaar te zorgen
Het coronavirus grijpt om zich heen. Er gelden extra maatregelen, waar iedereen mee te maken heeft. Juist deze tijd vraagt erom dat we goed voor onszelf en elkaar zorgen. Kijk goed naar elkaar om. Wij delen ook graag tips met u. Bijvoorbeeld wat u kunt doen voor ouderen en eenzamen. En waar u op moet letten als u thuiswerkt.
Lees onze tips
 
Hulp bij spoedzorg buitenland
Bent u in het buitenland en heeft u met spoed zorg nodig? Bel dan met onze alarmcentrale Eurocross Assistance via 00 31 71 364 18 50. Bij opname in een ziekenhuis is dit in ieder geval verplicht. Zij helpen u graag, 24 uur per dag.
Lees meer
 
Hulp bij vragen zorgverzekering
Heeft u vragen over uw zorgverzekering, vergoedingen of betalingen? Bel ons gerust via 033 422 81 88. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Natuurlijk kunt u ook veel zelf online regelen via Mijn Pro Life.
Naar Mijn Pro Life
 
 
  
Vergoeding Zoeken
Vergoeding Zoeken
  
 
 
 
Vindt u deze e-mail nuttig?
JaNee
 
Inloggen op
Mijn Pro Life
DigiD
 
 
Dit is een automatische servicemailing. U kunt altijd uw e-mailvoorkeuren of e-mailadres veranderen.
Pro Life verzekeringen worden uitgevoerd door
Zilveren Kruis Zorgverzekeringen N.V., Kvk 06088185
Achmea Zorgverzekeringen N.V., KvK 28080300