Tip: Vier de liefde en bezoek de Liefdestour
Bekijk online  |   Afmelden
 
We zijn blij met u
We zijn blij met uw keuze voor Pro Life. Met een heel dankbaar gevoel starten we dit jaar met ruim 113.000 klanten. Dit zijn er 2.000 meer dan vorig jaar. Hoe meer klanten, hoe meer we van betekenis kunnen zijn. Voor u en anderen. Zoals we doen met Zorgen voor elkaar. Bedankt voor uw steun. 

Jos Leijenhorst, directeur Pro Life
 
Deel gerust uw mening
We willen er voor u zijn. En dan niet met mooie woorden. Maar echt, vanuit ons hart. We hopen dat u dit merkt als u contact met ons heeft. Via onze Klantenservice, social media of bij ontmoetingen. Laat gerust weten wat uw ervaring is. Dit kan onderaan deze e-mail, na klantcontact en via klantonderzoeken. We horen het graag.
 
Veranderen? Regel het snel
Toch nog uw aanvullende (tandarts)verzekering veranderen? Goed nieuws: dit mag tot en met 31 januari. U kunt dit makkelijk zelf regelen via Mijn Pro Life. Natuurlijk kunt u ons ook bellen als u dit met ons wilt bespreken: 033 422 81 88. Wij helpen u graag.
Naar Mijn Pro Life
 
"Sorry, we kunnen u niet helpen."
Als u met ons belt, verwacht u natuurlijk dat wij u direct helpen. Dat doen we ook graag. Maar soms mogen we u niet helpen, door de privacywet (AVG). Voor bijvoorbeeld het veranderen van de verzekering is er toestemming nodig van u als verzekeringnemer. Regelt uw partner vaak uw zorgzaken? Vul dan een toestemmingsformulier in. Dit noemen we een machtiging. Lees meer informatie.
Direct een machtiging regelen
 
U kunt uw eigen risico in delen betalen
Vindt u het eigen risico van € 385 een groot bedrag om 1 keer te betalen? Bijvoorbeeld als u een ziekenhuisrekening krijgt? Dan kunt u dit achteraf in delen betalen via een betalingsregeling. Het kan ook vooraf. U betaalt dan elke maand alvast € 38,50, van februari tot en november. Maakt u het eigen risico niet op? Dan krijgt u het geld dat u teveel betaalde terug. Meedoen kan tot 1 februari.
Gespreid betalen eigen risico
 
Een beugel? Let op de wachttijd
Voor de vergoeding van een beugel (orthodontie) geldt een wachttijd van 1 jaar. Denkt u dat 1 van uw kinderen in 2021 een beugel krijgt? En wilt u vanaf dan ook gelijk een vergoeding krijgen? Kies dan nu alvast voor een aanvullende Large- of Extra Largepolis. Tip: het is niet nodig dat beiden ouders dit pakket kiezen. Uw verzekering veranderen kan tot 1 februari.
Naar Mijn Pro Life
 
 
Tip: Vier de liefde en bezoek de Liefdestour
Zangeres Willow Mae organiseert in februari een 'Liefdestour' met mini festivals. Een reis met muziek en inspirerende teksten. En ook met producten en diensten die u en uw (liefdes)geluk voor ogen hebben. Voor dit laatste is er een 'Liefdesmarkt', waar u Pro Life ook vindt. De tour is bedoeld om nieuwe inspiratie en moed te vinden. En om in verbinding te komen met uzelf, uw eventuele partner en mensen om u heen. De data en plaatsen vindt u op Eventbrite.
Koop een toegangskaart
 
 
  
Vergoeding Zoeken
Vergoeding Zoeken
  
 
 
 
Vindt u deze e-mail nuttig?
JaNee
 
Inloggen op
Mijn Pro Life
DigiD
 
 
Dit is een automatische servicemailing. U kunt altijd uw e-mailvoorkeuren of e-mailadres veranderen.
Pro Life verzekeringen worden uitgevoerd door
Zilveren Kruis Zorgverzekeringen N.V., Kvk 06088185
Achmea Zorgverzekeringen N.V., KvK 28080300