Bekijk, stem, lees, reageer en blijf betrokken.
Bekijk online  |   Afmelden
 
'Veel mensen zijn bezig met gelukkig zijn. Je ziet daarbij een gekke tegenstelling. We hebben het misschien wel beter dan ooit. Maar tegelijk zijn we ook meer chronisch ziek, vaker depressief en gebruiken we meer medicijnen. Ook voelen we ons eenzaam en zijn er meer verbroken relaties dan ooit. RTL maakte een korte reportage (3 min.) over geluk en gezondheid en wat Pro Life daarin te bieden heeft. We zijn dankbaar om ook op deze manier van betekenis te kunnen en mogen zijn.' 

Bedankt voor uw trouw! 
Jos Leijenhorst, directeur Pro Life
 
 
De Pro Life Zorgcheque
Ieder jaar geven wij € 10.000 aan 3 organisaties weg die zich inzetten voor christelijke zorg. Wie welk bedrag krijgt, hangt af van het aantal stemmen. Wie gunt u het: Stichting Gratis Gezond, Jesus.net of VBOK?
Stem op uw keuze
 
Goed voorbereid op reis
Naar het buitenland? Bereid u dan goed voor. Controleer voor, tijdens en na uw vakantie het reisadvies op Nederlandwereldwijd.nl voor uw veiligheid en verzekering. Voorkom vervelende (financiële) gevolgen.
Lees onze tips
 
Reageer: Principes op de weegschaal
 
Eens, oneens, of weet u het niet?
Zou u het uw partner direct vertellen als u iets voor een ander voelt? Reageer op de stelling en laat als u wilt een reactie achter. U denkt misschien: ‘Waarom deze stelling? Wat heeft dit met mijn zorgverzekering te maken?’ Wij kiezen voor deze stelling omdat blijkt dat dit onderwerp erg belangrijk is tijdens relatietherapie. Met deze en andere stellingen willen we aandacht geven aan maatschappelijke thema's. En mensen aanmoedigen om daarover in gesprek te gaan. Doe mee! Eind november krijgt u ons magazine Liv waarin we op dit thema en de reacties terugkomen.
Reageer op de stelling
 
Lees de 3 handige tips
  • Op zorgvannu.nl vindt u zorgoplossingen die u kunnen helpen. Zoals een online oefening om het gespek met uw arts voor te bereiden. 
  • Weet u dat maar 10 tot 15% van de mensen een reanimatie overleven, zoals op straat of in een winkel? Kom meer te weten over reanimeren.
  • Heeft u het Pro Life Relatiespel al? Niet alléén leuk voor stellen. Sommige vragenkaartjes kunnen ook tot mooie gesprekken leiden met kinderen. 
 
 
  
Rekening insturen
Rekening insturen
  
 
 
  
Vergoeding vinden
Vergoeding vinden
  
 
 
 
Wat vindt u van deze e-mail?
JaNee
 
Inloggen op
Mijn Pro Life
DigiD
 
 
Dit is een automatische servicemailing. U kunt altijd uw e-mailvoorkeuren of e-mailadres veranderen.
Pro Life verzekeringen worden uitgevoerd door
Zilveren Kruis Zorgverzekeringen N.V., Kvk 06088185
Achmea Zorgverzekeringen N.V., KvK 28080300