Clang Page
Prolife

Aanmelding Geloof en gezondheid

Leuk dat je meedoet aan ons programma Geloof en gezondheid! Je kunt van start gaan met ons doorlopende programma. Op de maandag start het programma en ontvang je iedere werkdag van ons een e-mail. Hieronder kan je hievoor opgeven.

Tijdens het programma krijg je elke werkdag 1 e-mail.
Daarin vind je lekkere recepten die passen bij het seizoen. Sportieve uitdagingen voor extra beweging. Interessante podcasts. En elke werkdag een lectio divina waarmee je Bijbellezen op een nieuwe manier ervaart. Ontdek en kies wat bij je past! Je hoeft niet alles te volgen. 

Gezinsleden kunnen zich ook apart aanmelden. 
Handig, zo kun je allebei zelf de e-mails lezen. Natuurlijk geldt dit ook voor vrienden, gemeenteleden, buren of collega’s met wie je het programma wilt volgen. Iedere persoon kan zich apart aanmelden. Voor het informatiepakket geldt: we sturen 1 pakket per adres. Het is niet nodig om klant te zijn bij Pro Life en het programma kost je niets.   

Geslacht

Geslacht

Geslacht

Naam

GegevensStraat en woonplaats worden automatisch ingevuld


Gegevens

Let op je gezondheid en de risico’s.
Doe je mee aan Geloof en gezondheid? Dan is dat op eigen risico. Pro Life is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen. Alle informatie, apps en tips zijn bedoeld als inspiratiebron om gezond(er) en fit te leven. Vraag een expert om persoonlijk advies, aangepast op jouw leeftijd, situatie en gezondheid.